موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فته المكدوس السورى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

مُساهمةموضوع: فته المكدوس السورى   الإثنين سبتمبر 09, 2013 10:47 am

فته المكدوس السورى




ضعى فى البايركس طبقه من المسقعه باللحم المفروم وممكن تحطى شويه شطه وعليها طبقه من الخبز المحمص ثم طبقه من خليط الزبادى اللى فى الاسفل
ربع ك زبادى يخلط مع ملعقه كبيره طحينه و3 فصوص ثوم عصير ليمونتين صغيرتين وملح يوضعوا على الوجه يجملوا بالبقدونس والمكسرات

و مش بتدخل الفرن خالص انت سوى المسقعه وبعدين حطيها فى البايركس وياريت يكون غير اللى استوت فيه علشان شكلها يكون احلى بعدين حطى عليها الخبز المحمص يعدين خلطه الزبادى وقدميها على طول زى ما هى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
فته المكدوس السورى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: فنون الطبخات العربية والعالمية :: المطبخ السوري-
انتقل الى: