موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 البيض الاسكتلندي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

مُساهمةموضوع: البيض الاسكتلندي   الخميس يوليو 09, 2015 7:47 am

البيض الاسكتلندي




المقادير :
بيض مسلوق (العدد على حسب الحوجه)
لحمه مفرومه
بهارات (ملح-فلفل-كزبره-ثوم مدقوق ناعم-كباب صيني - جوز طيب)
زيت للتحمير
بقدونس وشمار اخضر محشوش ناعم
خيط

الطريقه :


نجيب اللحمه المفرومه ونضع فيها كل البهارات بالاضافه للبقدونس والشمار الاخضر .
ندق اللحمه في الفندك عشان تكون ناعمه اكتر .
نشيل جزء من اللحمه في بطن اليد ونبططها ونعمل فيها حفره تسع البيضه.
نخت البيضه وسط اللحمه ونقفل عليها باللحمه بحيث البيضه ماتكون ظاهره.
نلف البيضه الملفوفه باللحمه بالخيط داير مايدور عشان ماتتفكه اثناء التحمير.
نسخن الزيت ونحمر البيض الملفوف.
بعد التحمير نفك الخيط براحه .
نقطع بالسكينه من النص بحيث يظهر لينا الصفار من جوه محاط بالبياض وبعديهو اللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
البيض الاسكتلندي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: فنون الطبخات العربية والعالمية-
انتقل الى: