موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 كفته الارز بالفراخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

مُساهمةموضوع: كفته الارز بالفراخ    الخميس أغسطس 02, 2012 10:07 am

كفته الارز بالفراخ

بصله مبشوره
كوب ارز مطبزخ
كوب جبنه موتزاريلا
ثلاثه ارباع كوب فراخ نيه مفرومه ناعم
بيضه
ملعقه زعتر واخرى بابريكا
ملح وفلفل

الطريقه

نشوح البصله فى شويه زيت زيتون ثم نحط عليها الفراخ وننقلبها على النار 5 دقائق

نخلط معاها الموتزاريلا وهى ساخنه اقصد يعنى الفراخ وضعى بقيه المكونات واخلطيهم كويس ثم اتركيهم 10 دقائق على جنب
كورى الكفته ثم ضعيها قى الثلاجه نص ساعه بعدين غطيها بالبيض والبقسماط ورشيها بالزيت ودخليها الفرن او حمريها كما تريدين

انا النهارده لما رجعت البيت كان فاضل بازلاء وجزر مسلوقين فاضلين من الارز الباريزيان قمت خلطهم مع خلطه الكفته وضربتهم ضربه واحده فى الكبه ثم كملت الطريقه عادى طلعت تحفه‬


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
كفته الارز بالفراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: الأرز-
انتقل الى: