موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فته الكوارع

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

مُساهمةموضوع: فته الكوارع   الأربعاء أغسطس 29, 2012 11:41 am

فته الكوارع


اول حاجه نشتري الكوارع نظيفه ونعيد عليها بالدقيق والملح احتياطى ثم نغلى الميه ونسقطها فيها مع ملح وفلفل وحبهان وورق لورا ونتركها على نار هاديه من ساعتين لثلاثه حسب ماتحتاج
نحمص العيش البلدى ونضعه فى طبق غويط شويه
نحمر 5 فصوص ثوم كبيره مع ملعقه كسبره ناشفه فى قليل من السمن ولما يتحمروا قليلا نضيف ملعقتين خل و3 حبات طماطم معصورين ومتسبكين ونغليهم على النار لمده دقيقتين بعد كده نضيف لهم كبشه كبيره من شوربه الكوارع
ناخد من التسبيكه 3 ملاعق نخلطها بالعيش المحمص ونقلبه كويس ونرشه بملعقتين كمان من الشوربه
نضع على العيش طبقه من الارز وعليها بقيه التسبيكه
نحمر الكوارع بعد نشلها من الشوربه ونضعها على وجه الفته وبالهنا والشفا بس متكتروش علشان التخن

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
فته الكوارع
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: اللحوم :: اللحوم الحمراء-
انتقل الى: