طرق لذيذه لطهى السوتيه
فى البدايه تجهز الخضروات وتقطع وهى ممكن تتكون اى انواع بصل جزر فلفل رومى بروكلى كوسه بسله بطاطس مشروم وكل واحد يختار حسب السعرات اللى مسموح له بيها وممكن بعد السلق او الشوى نضيف لها ذره حلوه للناس اللى بتحبها
ثم تطهى باحدى الطرق الاتيه
1- ترش برشه ملح وفلفل وتوضع فى مصفاه ستانلس على حله فيها ميه مغليه بدون غطاء وتطهى على البخار
2- تشوح الخضروات فى ملعقه ضغيره زيت زيتون حتى تطرى قليلا بس تظل فيها قرمشه ثم يضاف لها رشه اوريجانو وبش ليمونه وملعقه صغيره عسل ابيض
3- تشوح الخضار فى ملعقه صغيره زيت زيتزون ويضاف لها ملعقه صويا صوص وملعقه سويت شيلى صوص
4- تشوى الخضار فوق الجريل و يضاف لها شطه فلفل اسود وملح وروز مارى
5-تشوى الخضار على الجريل او التيفال ثم تقلب مع ثوم نى وزنجبيل بودره
6- تقلب مكعب ماجى مفتت فى ملعقه زيت زيتون وتضاف الخضار وتقلب جيدا وتبهر وتغطى حتى تشرب ميتها
7-نضع 3 فصوص ثوم مع ملعقه زيت زيتون ولما تطلع ريحتهم نضيف الخضار وتقلب ثم تغطى حتى تشرب الماء النازل منها وترش بالريحان المجفف
8- تسلق الخضار على البخار ثم يضاف لها ملعقه زيت زيتون وملعقه خل ونص ملعقه مسترده و نص ملعقه زبادى
9- تشوح الخضار فى ملعقه زيت زيتون ثم يضاف لها فى نفس الطاسه ملعقه مايونيز من الدايت اللى عملناه قبل كده بزيت البارفين وملعقه صغيره كاتشاب ورشه شطه
10-يخلط الخضار المسلوق بمقدار من الصلصه الفرنسيه وطريقتها على
البورد
11-يقلب الخضار المسلوق مع مايونيز دايت وفص ثوم وملعقه صغيره خل ويؤكل بارد
12- نشوى الخضار ثم يقلب مع ملعقتين من تتبيله السلطه الايطاليه ويرش بملعقه جبن مبشور
13-تسلق الخضار وتهرس بالشوكه ويضاف لها كزبره خضراء وعصير ليمون شطه
14-تشوى الخضار وتقلب مع ملعقه مسترده وملعقه صوويا صوص وملعقه زيت زيتون
15- تسلق الخضار وتقلب مع
•ملعقتين طعام عصير ليمون
•ملعقتين طعام صلصة صويا
• نص ملعقه طعام اوريجانو
•فص ثوم مهروس
•نصف ملعقة شاي روزماري
•ملعقه صغيره نعناع جاف وملعقتين زيت زيتون