موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر
 

 الكبده المشويه فى الفرن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

الكبده المشويه فى الفرن Empty
مُساهمةموضوع: الكبده المشويه فى الفرن   الكبده المشويه فى الفرن I_icon_minitimeالأحد ديسمبر 23, 2012 9:34 am

الكبده المشويه فى الفرن

الكبده المشويه فى الفرن 247843_179581165431105_5122738_n

نتبل قطع الكبده بالملح والفلفل وعصير الليمون والثوم والكمون ورشه بهارات ونتركها ساعتين
نشوحها على النار حنى تشرب ميتها وتصبح بنيه
نضعها فى بايركس وعليها قليل جدا من الماء والبهارات ونغطيها وندخلها الفرن حتى النضج
نكشفها لمده ربع ساعه حتى تتحمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
الكبده المشويه فى الفرن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: اللحوم :: اللحوم الحمراء :: الكبدة وملحقاتها-
انتقل الى: