موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 المكرونه الفرن اللايت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

مُساهمةموضوع: المكرونه الفرن اللايت   الأحد يوليو 14, 2013 7:36 am

المكرونه الفرن اللايت

حمصى 5 ملاعق دقيق بالرده فى حله لايلتصق بها الاكل على نار هادئه جدا مع التقليب المستمر حتى لا تحترق ولما يصبح لونه مثل الرمل اضيفى 5 كوب لبن خالي الدسم وقلبيه بسرعه بالمضرب السلك حتى لا يكلكع وزودى ملعقه صغيره ملح و رشه فلفل ثم قلبي جيدا حتى يغلى فاطفى النار
قلبي مع البشميل ثلاثه ارباع كيس مكرونه فرن مسلوقه
عصحى ثلث ك لحم مفروم احمر مع بصلتين مفرومين ونص ملعقه صغيره بهارات مشكله وذلك بدون اي سمنه لو زيت ولما تتحمر اللحمه زودى لها حبتين طماطم مضروبين فى الخلاط مع ملعقتين ماء وزودى على اللحمه كمان ملعقه صلصه متوسطه واتركيها تغلى 10 دقائق ممكن لو تحبي تحطى معاها مشروم
حطى نص المكرونه بالصوص فى الصينيه عليها اللحمه ثم نص المكرونه الاخر ورشى على الوجه ملعقتين جبنه موتزاريلا مبشوره
دخليها الفرن حتى تغلى كويس ثم شغلى النار اللى فى سقف الفرن لدقائق حتى يتحمر الوجه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
المكرونه الفرن اللايت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: المكرونة ( الباسطا)-
انتقل الى: