موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 شيش طاووق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

مُساهمةموضوع: شيش طاووق    الأربعاء أغسطس 14, 2013 9:37 am

شيش طاووق




نص كيلو دجاج مخلي مقطع مكعبات ويفضل الاوراك طبعا

كوب زبادي
معلقتين مسطردة
بصلة مفرومة
٦ فصوص ثوم مهروسين
معلقتين زعتر
معلقة صلصة طماطم
ملح وفلفل
رشه كركم
معلقتين زيت زيتون
ملعقه سماق
عصير ليمون او معلقه خل


الطريقة :

نتبل قطع ومكعبات الدجاج بالتتبيلة بعد ما نخلطها كلها مع بعضها ونسيبه في التتبيلة ليلة كاملة او على الاقل ست ساعات

تنقع الاسياخ الخشبيه في ميه لمده ساعه لمنعها من الاحتراق ثم تشك فيها قطع الدجاج

حطي بالتبادل مع الدجاج فلفل اخضر وطماطم وبصل مقطعاهم مكعبات و مكن يكون لوحده زي الصوره

ممكن تشويهم علي الجريل وممكن

تحطيهم على البوتجاز من فوق وتغطيهم شوية لحد ما ينزلوا المية بتاعتهم وبعد كده وتدخليهم الفرن وبعد نصف ساعة تكشفيهم وتسيبهم وشهم يحمر من فوق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
شيش طاووق
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: اللحوم :: الدجاج والطيور-
انتقل الى: