بسكويت القرفة
المقادير :
1 كوب دقيق
بيضة
2 معلقة كبيرة سمن
نصف كوب سكر بودرة
1 معلقة صغيرة قرفة
نصف معلقة صغيرة بيكنج بودر
نصف معلقة صغيرة فانيليا
الطريقة :
1 _ يضاف السمن الي الدقيق ويخلط جيدا
2 _ يضاف السكر والقرفة و البيكنج بودر ويقلب جيدا
3 _ نعمل حفرة في وسط الخليط وتضاف البيضة و الفانيليا ونخلط جيدا حتى تتكون عجينة متماسكة
4 _ ممكن نضيف قليل من اللبن السائل ( معلقة بمعلقة لو العجينة كانت مفرولة )
5 _ تفرد العجينة و تقطع دوائر على ان تقطع دائرة مستديرة ودائرة بها ثقب صغير
6 _ يدهن بالبيض و يخبز في الفرن على حرارة 160 في الرف الاوسط لمدة 15 دقيقة تقريبا ( بيكون طري اول مابيطلع و كل ما بيبرد بيتماسك )
7 _ يترك حتى يبرد ثم توضع المريى على البسكوتة المسدودة و توضع البسكوتة التي بها الثقب فوقها
8 _ ممكن يرش الوجه بالسكر البودرة