موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر
 

 اللحمة بالبصل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

اللحمة بالبصل Empty
مُساهمةموضوع: اللحمة بالبصل   اللحمة بالبصل I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 04, 2013 1:05 pm

اللحمة بالبصل

المقادير:

كيلو لحم
ثمرة بصل
3 فصوص ثوم مهروس
مقدار زيت -سمن
مقدار ملح -فلفل-كمون بهارات

التحضير:

غسل اللحمه، معلقه سمنه بلدى تشوحى فيهم اللحمه لغاية ما لونها يتغير ثم اضيفي البصل المفروم

كميه البصل حسب كميه اللحمه اللى عندك، وتقلبى البصل مع اللحمه لغاية ما يدبل

اضيفي فصين ثوم مدقوق على اللحمه والبصل وتقلبى

على نار هادئه من اول ما تحطى اللحمه ف السمنه لحد ماتحطى فصين الثوم تفضل النار هادئه مع التقليب

وكلما وجدتى اللحمه تتشرب ميتها، اضيفي القليل من الماء

بالتدريج لكى لا تصبح اللحمة مشدودة وكأنها مسلوقة عند اضافة الماء دفعة واحدة

ثم اضيفي الملح والفلفل الاسود وبهارت اللحمه، مع التقليب لغاية ما تستوي

اللحمة بالبصل 1236232_188975221281783_461300857_n
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
اللحمة بالبصل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: اللحوم :: اللحوم الحمراء-
انتقل الى: