موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فته المكدوس السورى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin



المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

فته المكدوس السورى Empty
مُساهمةموضوع: فته المكدوس السورى   فته المكدوس السورى I_icon_minitimeالإثنين سبتمبر 09, 2013 10:47 am

فته المكدوس السورى


فته المكدوس السورى 251252_178614492194439_6557458_n

ضعى فى البايركس طبقه من المسقعه باللحم المفروم وممكن تحطى شويه شطه وعليها طبقه من الخبز المحمص ثم طبقه من خليط الزبادى اللى فى الاسفل
ربع ك زبادى يخلط مع ملعقه كبيره طحينه و3 فصوص ثوم عصير ليمونتين صغيرتين وملح يوضعوا على الوجه يجملوا بالبقدونس والمكسرات

و مش بتدخل الفرن خالص انت سوى المسقعه وبعدين حطيها فى البايركس وياريت يكون غير اللى استوت فيه علشان شكلها يكون احلى بعدين حطى عليها الخبز المحمص يعدين خلطه الزبادى وقدميها على طول زى ما هى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://sulvdan.sudanforums.net
 
فته المكدوس السورى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: فنون الطبخات العربية والعالمية :: المطبخ السوري-
انتقل الى: