موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةالتسجيلدخول

 

 البيض الاسكتلندي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin



المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

البيض الاسكتلندي Empty
مُساهمةموضوع: البيض الاسكتلندي   البيض الاسكتلندي I_icon_minitimeالخميس يوليو 09, 2015 7:47 am

البيض الاسكتلندي

البيض الاسكتلندي ?type=1


المقادير :
بيض مسلوق (العدد على حسب الحوجه)
لحمه مفرومه
بهارات (ملح-فلفل-كزبره-ثوم مدقوق ناعم-كباب صيني - جوز طيب)
زيت للتحمير
بقدونس وشمار اخضر محشوش ناعم
خيط

الطريقه :


نجيب اللحمه المفرومه ونضع فيها كل البهارات بالاضافه للبقدونس والشمار الاخضر .
ندق اللحمه في الفندك عشان تكون ناعمه اكتر .
نشيل جزء من اللحمه في بطن اليد ونبططها ونعمل فيها حفره تسع البيضه.
نخت البيضه وسط اللحمه ونقفل عليها باللحمه بحيث البيضه ماتكون ظاهره.
نلف البيضه الملفوفه باللحمه بالخيط داير مايدور عشان ماتتفكه اثناء التحمير.
نسخن الزيت ونحمر البيض الملفوف.
بعد التحمير نفك الخيط براحه .
نقطع بالسكينه من النص بحيث يظهر لينا الصفار من جوه محاط بالبياض وبعديهو اللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://sulvdan.sudanforums.net
 
البيض الاسكتلندي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: فنون الطبخات العربية والعالمية-
انتقل الى: