البيض الاسكتلندي

المقادير :
بيض مسلوق (العدد على حسب الحوجه)
لحمه مفرومه
بهارات (ملح-فلفل-كزبره-ثوم مدقوق ناعم-كباب صيني - جوز طيب)
زيت للتحمير
بقدونس وشمار اخضر محشوش ناعم
خيط
الطريقه :
نجيب اللحمه المفرومه ونضع فيها كل البهارات بالاضافه للبقدونس والشمار الاخضر .
ندق اللحمه في الفندك عشان تكون ناعمه اكتر .
نشيل جزء من اللحمه في بطن اليد ونبططها ونعمل فيها حفره تسع البيضه.
نخت البيضه وسط اللحمه ونقفل عليها باللحمه بحيث البيضه ماتكون ظاهره.
نلف البيضه الملفوفه باللحمه بالخيط داير مايدور عشان ماتتفكه اثناء التحمير.
نسخن الزيت ونحمر البيض الملفوف.
بعد التحمير نفك الخيط براحه .
نقطع بالسكينه من النص بحيث يظهر لينا الصفار من جوه محاط بالبياض وبعديهو اللحمه المفرومه