أفكارعشان الدجاج المقرمش يكون ألذذذذذ مع التتبيلة المعتادة ليكي ضيفي ملعقة خل وملعقة مسطردة ومعلقة كاتشب وشوبة زعتر وشوفي هاتفرق في الطعم أزاي ...
البقسماط المطحون الي بتغلفي بيه الدجاج ضيفي له التوابل والبهارات دي.....بودرة البصل وملح وفلفل ابيض وشوية صغيرة من البابريكا وممكن لوعوزاها حارة تضيفي شطة
والاضافة الاحلى الي هاتخلي الناس تسألك عن سر الطعامة في هذا الطبق هو انك تضيفي للبقسماط نصف كوب من السمسم المحمص المطحون
وكمان يكون البقسماط اطعم وألذ لو كان نصفين نصف بقسماط مطحون والنصف التاني يكون باتون ساليه مطحووون رائع جدا
عشان تكون مقرمشة طريقة القلي مهمة جدا لازم الزيت يكون غزير ويكون هادي عشان الدجاج يستوي على راحته ويكون لونه دهبي جميل