تشيز كيك الشيكولاتة .. سهل وسريع
نحضر 2 كوب بسكويت مطحون و2 معلقة سكر بنى ونصف كوب زبدة مذابة ونخلط جيدا ونضع الخليط فى قالب التشيز كيك وتدخل الفرن لمدة 10 دقايق
لعمل الحشو
كوب ونصف شيكولاتة هيرشى شيبس نصف محلاة ونقوم بعمل حمام مائى لها
نخفق 2 كوب جبن كريمى وعلية كوب الاربع سكربودر ونخلط جيدا
نحضر كريمةwhipped topping ودة جاهزة من اى سوبر ماركت نحضرها بنكهة الشيكولاتة ونستخدم منها 2 كوب ثم نضعها على خليط الجبن الكريمى ثم نضع الشيكولاتة ونخلط جيدا ثم نضيف ربع كوب زبدة مذابة اللى الخليط ونخلط ثم نضع الخليط على البسكويت وتدخل التلاجة لمدة يوم كامل
ممكن استبدال whipped topping, بالكريم شانتية
وتزين بالشيكولاتة هيرشى شيبس