موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كبدة مشوية علي الأسياخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin



المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

كبدة مشوية علي الأسياخ Empty
مُساهمةموضوع: كبدة مشوية علي الأسياخ   كبدة مشوية علي الأسياخ I_icon_minitimeالأربعاء يونيو 19, 2013 6:50 am

كبدة مشوية علي الأسياخ


المكونات::

كبدة مقطعة مكعبات وسط
...بصل
طماطم
( ممكن طبعا يضاف فلفل ألوان و مشروم)

تقطع الكبدة و تتبل من قبلها بيوم في مايه بصل و ثوم مفروم و ملح و فلفل و كمون و بابريكا و شطة و قرفة و بهار و بصل و ثوم بودرة و خل و ليمون

تجهز الأسياخ و ممكن تتنقع من قبلها في ماية لو هتتشوي علي فحم
نضع مكعبات الكبد و البصل و الطماطم في صينية و نرش عليهم رشة فلفل و ملح و شوية زيت و تشوي في الفرن مع إضافة شوية مايه للتأكد من النضج
ممكن نصغر القطع أكثر علشان تستوي أسرع

تقدم ساخنة في خبز فرنساوي او فينو عادي مع بطاطس محمرة

كبدة مشوية علي الأسياخ 1003780_511103048945580_695609965_n
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://sulvdan.sudanforums.net
 
كبدة مشوية علي الأسياخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كبدة بالدمعة
» كبدة دجاج بدس الرمان
» طريقة عمل كبدة بقري مقلية
» فراخ مشوية
» كفتة مشوية على الفحم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: اللحوم :: اللحوم الحمراء :: الكبدة وملحقاتها-
انتقل الى: