موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 الباذنجان المخلل المسلوق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


عدد المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

مُساهمةموضوع: الباذنجان المخلل المسلوق   الإثنين مايو 04, 2015 11:19 am

الباذنجان المخلل المسلوق

المقادير:


-باذنجان للتخليل
-طماطم مقطعة مربعات
-بقدونس
-كسبرة خضراء
-ليمون
-ملح
-شطة
-خل
-ثوم مفروم
-فلفل احمر مفروم
-كمون
-كسبره حب

الطريقة:


-يسلق الباذنجان و يترك حتى يبرد
-نفتح شق طولى فى كل واحده
-نفرم الثوم و التوابل و الفلفل و نطع البقدونس و الكماكم و الكسبره قطع صغيره جدا و يخلطو جميعا فى وعاء و نضيف الليمون و الخل
-نضع الخلطه داخل الباذنجان و نرصة فى علبه ثم نضيف قليل من ماء السلق و بعض الليمون و الشطة
-نتركه فى الثلاجه عدة ساعات و يقدم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
الباذنجان المخلل المسلوق
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: الخضروات :: طبخات البازنجان ( الأسود )-
انتقل الى: