موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر
 

 سلطة الاسود

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin


المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

سلطة الاسود  Empty
مُساهمةموضوع: سلطة الاسود    سلطة الاسود  I_icon_minitimeالإثنين يوليو 06, 2015 10:30 am

سلطة الاسود

يتقطع الاسود(الباذنجان) مكعبات صغيرة
عشان لما يتهرس ما تكون فيه خيوط الاسود الطويلة
يعني السلطة بتكون ناعمة يتحمر لما ياخد اللون الدهبي نطلعه في ورق نشاف ولو ما عندك ورق نشاف بعد ما تهرسيه خليه في وضع الميلان الزيت ببدأ ينزل
وشيليه بالملعقة طبعا بيتهرس بقعر كباية ولا قعر برطمان ولا اي شي
انا بخته في المفرمة وبفرمه مرة واحدة عشان ما يدوب
وبضيف ليه الدكوة والليمون والملح والتوم وتتحشي سندوتشات او في طبق تقديم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sulvdan.sudanforums.net
 
سلطة الاسود
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: فنون الطبخات العربية والعالمية :: المطبخ السوداني-
انتقل الى: