موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كفته الارز

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin



المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

كفته الارز Empty
مُساهمةموضوع: كفته الارز   كفته الارز I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 29, 2012 12:01 pm

كفته الارز 247948_178614448861110_7814339_n

كفته الارز

نص كيلو لحم احمر مفروم
كوب كبير ارز مصرى منقوع لمده ساعه ثم بفرد على فوطه ينشف ثم يطحن
حزمه بقدونس ونص حزمه كزبره خضراء ونص حزمه شبت
بصلتين مبشورين ومعصورين تماما
5 فصوص ثوم
ملعقه بهارات مشكله ملح وفلفل
نص ملعقه سكر
مقادير الصلصه

بصله صغيره
3 فصوص ثوم
عصير طماطم
ملعقه صغيره صلصه
نص ملعقه سكر وبهارات

الطريقه


اخلطى مقادير الكفته كلها مع بعض واضربيها فى الكبه او مفرمه اللحم ثم شكليها اصابع او كور انا عن نفسي باعملها كور
حطيها فى صينيه فى الفرن لغايه ما تتحمر
اعملى الصلصه بتشويح البصل والثوم لغايه ما يحمروا شويه زودى الطماطم والصلصه والبهارات والسكر واغليها 5 دقائق
حطى الكفته فى الصلصه واتركيها تغلى ربع ساعه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://sulvdan.sudanforums.net
 
كفته الارز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كفته اللحم بالارز البايت
» كفته الارز المصرى
» كفته التونه
» كفته بالكزبرة
» الارز بالمفروم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: اللحوم :: اللحوم الحمراء :: اللحمة المفرومة-
انتقل الى: