بطاطس الفارم فريتس
بطاطس الفارم فريتس في الفرن
قطعى البطاطس اصابع وانقعيها فى ماء بارد وملح لمده ساعه وممكن تزودى اى نكهه مثل الشطه او الخل اوالبابريكا
بعد ساعه صفيها ثم اسقطيها في ماء حار جدا مضاف له قليل من الملح والخل لمده ٥ دقائق ثم نشفيها ورشيها بالزيت ونشفيها كويس جدا قبل الزيت وضعيها فى صينيه مخرمه ورشيها بالزيت
دخليها الفرن ربع ساعه ثم طلعيها واتركيها تبرد ثم ضعيها في اكياس في الفريزر
في الزيت
قطعي البطاطس و اقليها في الزيت نص قلي وبعدين اتركيها تبرد وحطيها في الفريزر و طلعيها حمريها
او
قطعي البطاطس واسقطيها في ماء مغلي لمده ٦ دقائق وتغلي هي معاه و بعدين نشفيها وحطيها في الفريزر وطلعيها حمريها