موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ

وصفات طبخ من جميع أنحاء العالم
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فته الكوارع

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سلافة
Admin



المساهمات : 1319
تاريخ التسجيل : 24/06/2012

فته الكوارع Empty
مُساهمةموضوع: فته الكوارع   فته الكوارع I_icon_minitimeالأحد ديسمبر 23, 2012 8:29 am

فته الكوارع

فته الكوارع 259818_179581078764447_4662932_n


اول حاجه نشتري الكوارع نظيفه ونعيد عليها بالدقيق والملح احتياطى ثم نغلى الميه ونسقطها فيها مع ملح وفلفل وحبهان وورق لورا ونتركها على نار هاديه من ساعتين لثلاثه حسب ماتحتاج
نحمص العيش البلدى ونضعه فى طبق غويط شويه
نحمر 5 فصوص ثوم كبيره مع ملعقه كسبره ناشفه فى قليل من السمن ولما يتحمروا قليلا نضيف ملعقتين خل و3 حبات طماطم معصورين ومتسبكين ونغليهم على النار لمده دقيقتين بعد كده نضيف لهم كبشه كبيره من شوربه الكوارع
ناخد من التسبيكه 3 ملاعق نخلطها بالعيش المحمص ونقلبه كويس ونرشه بملعقتين كمان من الشوربه
نضع على العيش طبقه من الارز وعليها بقيه التسبيكه
نحمر الكوارع بعد نشلها من الشوربه ونضعها على وجه الفته وبالهنا والشفا بس متكتروش علشان التخن
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://sulvdan.sudanforums.net
 
فته الكوارع
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فته الكوارع

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موسوعة سلافة شطة لفنون الطبخ  :: اللحوم :: اللحوم الحمراء :: الكبدة وملحقاتها-
انتقل الى: