كروكيه البطاطس
فيه 3 طرق اول واحده اسلقى ك بطاطس مقشره واهرسيها بسرعه وهى سخنه ثم ضعي لها بيضه وملعقه نشا كبيره وملغقه زبده وملح وفلفل واتركيها فى الثلاجه 4 ساعات ثم كوريها واحشيها لحم معصج او فراخ مسلوقه ومشوحه مع بصل ويهارات ثم غطيها بالبيض والبقسماط
الطريقه التانيه انك ثزودى للبطاطس المهروسه نص كوب بشميل سميك يعني كوب اللبن له 2 ملعقه دقيق واخلطيهم قبل ما تحطيهم فى الثلاجه وكملى بنفس الطريقه للحشو
الطربقه التالته اخلطى 2 كوب بشميل سميك مع بهارات وملح ونص ك صدور فراخ مفرومه ومسلوقه يخلطوا جيدا ويغطوا بالبيض والبقسماط
الانواع الثلاثه توضع على صينيه مدهونه وتدخل فرن حامى