قالب الكبده
مقادير العجينه
كوب ونص دقيق
100 جم زبده
بيضه
ربع كوب ماء
رشه ملح
مقادير الحشو
نص بصله كبيره
ربع كيلو شرائح كبده
فصين ثوم
بهارات مشكله
الطريقه
نشوح البصل والثوم ثم نضيف الكبده والبهارات ونقلب حتى تتحمر كويس
نزود قليل من الماء حوالى اقل من ربع كوب ليعمل صوص ونتركها تغلى قليلا ثم نطفى عليها
تعجن العجينه جيدا وتفرد ثلثيها فى صينيه صغيره او قالب ونعلى الجوانب قليلا
نضع فيها الجشو ثم نغطيها ببقيه العجينه ونلصق الحواف معا ببيضه مخفوقه
ندهن الوجه ببقيه البيضه ونخرم الوجه بالشوكه
تدخل فرن متوسط لمده 20 دقيقه