قطع اللحم المشوي او الكباب
المقادير:
اجزاء من كتف خروف بدون عظام
زيت زيتون
عصير ليمون
اورجانوا(زعتر بري)
ملح وفلفل
بهارات مشكلة
بصل صغير
طماطم صغيرة
فلفل خضراء
ورق لورا
الطريقة:
قطعي اللحمه الى مكعبات و حطيها في كيس كبير
اخلطي الزيت وعصير الليمون والزعتر والملح والفلفل والبهارات وحطي الخليط فوق اللحم وغطية وحطيه في الثلاجه و غطي اللحمهباللخلطه من وقت للتاني صفي اللحمه واحتفظي بالسائل اغرزي اللحمه في الاسياخ مع البصل و الطماطم
ادهني اللحم باللخلطه السابقه واشوية لمدة 10-15 دقيقة و قلبي الاسياخ 2-3 مرات وقت الشوي ....