كرات اللحمة بالصلصة الحمراء
* المقادير
لحمة مفرومة
بهارات مشكله
بصل مقطع صغير
ثوم مهروس
زنجبيل
صلصة طماطم
بارمزان
عشبة عطرية .
* الطريقة
- بصحن تُخلط اللحمة المفرومة + شوي بصل مقطع +
بهارات + كزبرة , وتُعمل دويرات
- بتيفال نحط شوية زيت و يضاف الثوم و البصل و
الزنجبيل و نحط الكرات و ننتبه للحمه عشان
ماتتفكك ! يضاف صلصة الطماطم أي نوع الجاهز أو
المحضر بالبيت , زيدي شويه مياة وضعى الغطاء حتى تستوي و يثخن الصوص .
- تُقدم مع أي نوع مكرونة , و يُرش بالبارمزان