كفته الارز بالفراخ
بصله مبشوره
كوب ارز مطبزخ
كوب جبنه موتزاريلا
ثلاثه ارباع كوب فراخ نيه مفرومه ناعم
بيضه
ملعقه زعتر واخرى بابريكا
ملح وفلفل
الطريقه
نشوح البصله فى شويه زيت زيتون ثم نحط عليها الفراخ وننقلبها على النار 5 دقائق
نخلط معاها الموتزاريلا وهى ساخنه اقصد يعنى الفراخ وضعى بقيه المكونات واخلطيهم كويس ثم اتركيهم 10 دقائق على جنب
كورى الكفته ثم ضعيها قى الثلاجه نص ساعه بعدين غطيها بالبيض والبقسماط ورشيها بالزيت ودخليها الفرن او حمريها كما تريدين
انا النهارده لما رجعت البيت كان فاضل بازلاء وجزر مسلوقين فاضلين من الارز الباريزيان قمت خلطهم مع خلطه الكفته وضربتهم ضربه واحده فى الكبه ثم كملت الطريقه عادى طلعت تحفه